Rendang – پادشاه غذاهای مالایی

[ad_1]

چه خواهد Hari Raya (عید جشنواره), kenduris و دیگر مالایی جمع های خانوادگی بدون Rendang? این Rendang طول می کشد در مرکز صحنه است و با دقت آماده شده و ارائه شده در این جشنواره است. جشنواره بدون Rendang خواهد بود مانند همبرگر بدون سیب زمینی سرخ کرده یا ماهی بدون تراشه.

چه Rendang? آن است که به طور کلی تند, خوراک گوشت آهسته پخته شده در Santan (شیر نارگیل). Rendang گفته شده است که نشات گرفته از Minangkabau گروه قومی از سوماترا, اندونزی. یکی از اولین آثار ثبت شده از Rendang است که از اوایل قرن 16 حکایت با باد امیر صادق. حکایت با باد امیر صادق است مالایی کار ادبی است که تواریخ heroics از امیر صادق, یکی از دو Hikayats ذکر شده در Sejarah Islam. Sejarah Islam یا مالایی سالانه در اصل با عنوان Sulalatus Salatin (شجره نامه پادشاهان) است که یک کار ادبی است که به یک خیالی تاریخچه منشاء تکامل و مرگ بزرگ مالایی دریایی امپراتوری ملاکا Sultanate. تشکیل شده زمانی بین 15 و 16 قرن ها از آن به عنوان یکی از بهترین آثار ادبی و آثار تاریخی در زبان مالایی. ما با خیال راحت می توانید فرض کنیم که Rendang بوده است بسیار زودتر از قرن 15.

چگونه شما را توصیف طعم Rendang? سخاوتمندانه استفاده از گیاهان و ادویه جات ترشی جات و Santan احتمالا به شما یک اشاره از پیچیدگی و منحصر به فرد از طعم و مزه آن. معمولا زنجبیل, خسرودار, زردچوبه برگ سنبل و موسیر و فلفل گیاهان هستند که معمولا استفاده می شود. ادویه جات ترشی جات در Rendang می تواند متفاوت باشد از زیره و دارچین رازیانه با گشنیز بودن بیشتر سخاوتمندانه استفاده از ادویه برای ساخت بسیار خشک, خوشمزه, Rendang Serunding. Rendang بافت می تواند مرطوب و نیمه خشک و یا بسیار خشک و بسته به خالق قصد. آن را نیز می تواند پخته شده با ادویه جات ترشی جات و یا هیچ اما گیاهان دارویی شرح داده شده در بالا هستند باید. یکی دیگر از عنصر حیاتی است Kerisik که رنده نارگیل تست تا زمانی که طلایی قهوه ای و سفید و به شکل یک چرب رب. یک مسئله کلیدی در ساخت Kerisik است در toasting نارگیل رنده شده. اگر آن را انجام بیش از حد طولانی و شما می توانید به راحتی سوزاندن نارگیل و تا پایان با یک تلخ مزه Kerisik و Rendang. توقف بیش از حد به زودی و شما نمی توانید کاراملی با طعم نارگیل. با تجربه, شما باید قادر به نان نارگیل درست و مناسب است. بله وجود دارد نسخه های Rendang که استفاده نمی Kerisik به عنوان شناخته شده Minangkabau (سوماترا) نسخه.

Rendang است که به طور معمول خورده با ناسی مینیاک خوانده می شود (نسخه مالایی هند Beryani) یا عادی برنج pulut (sticky rice), ketupat (برنج بسته بندی شده و پخته شده در نارگیل برگ) و یا حتی نان. Rendang با Nasi بسته (برنج پخته شده در شیر نارگیل) است مورد علاقه در میان مردم مالزی. این Rendang محبوبیت حتی الهام گرفته از شناخته شده آمریکایی رستوران پیتزا برای ایجاد نسخه خود را از پیتزا با Rendang سس.

با توجه به محترم مواد غذایی نویسنده و نقد از استرالیا “این است که یک ظرف به اعتقاد من ارزش و وزن خود را در طلا. اگر آن بود که من آن را پخت و پز من در خدمت چه ممکن است یک مالزی Ringgit ارزش از مواد تشکیل دهنده در یک گران قیمت صفحه گرامافون به این دلیل است که به آن تعلق دارد.”

[ad_2]