Prosecco – 12 چیزهای بیشتر مردم نمی دانند

[ad_1]

12 چیزهایی که شما هرگز نمی دانستند در مورد Prosecco

Prosecco است که مصرف شراب در جهان توسط طوفان شده است و انجام این کار برای 10 سال گذشته است. وجود دارد هیچ نشانه ای از کاهش فروش را ؟ قطعا نه! در واقع در طول 3 یا 4 سال فروش شگفت انگیز این, ایتالیایی, گوهر درخشان را افزایش بوده و حتی سریع تر در سال در سال. شمال ایتالیا تاکستان فقط نمی تواند رشد به اندازه کافی از آن Glera انگور.

اما در حالی که همه ما می توانید ببینید محبوبیت بسیار زیاد Prosecco با مارک های جدید ظاهر می شود بر روی قفسه های سوپر مارکت در خارج از مجوز و در فروشگاه های آنلاین تقریبا روزانه پس از آن به نظر می رسد چقدر کار ما مصرف کنندگان شراب در واقع می دانم که در مورد ریشه های Prosecco, چگونه آن را ساخته شده است و حتی آنچه در آن است ؟ این مقاله با هدف پاسخ به این پرسش ها و بیشتر با معرفی شما خواننده و اختصاصی شراب علاقه مندان به 12 چیزهایی که شما هرگز نمی دانستند در مورد Prosecco. همه حقایق پوشش داده شده در زیر شما را قادر به WOW دوستان خود و مهمانان حزب زمانی که شما بعد خودتان ریختن روی صورت, شامپانی. بنابراین بدون ado بیشتر, اجازه دهید را شروع کنید:

1) یک لیوان Prosecco است کالری کمتر از یک لیوان شراب

این درست است! متوسط خود را شیشه ای از شراب قرمز حدود 125 کالری و یک لیوان Prosecco تنها حدود 90 کالری است. بنابراین اگر شما نیاز به سازمان دیده بان کالری مصرفی خود را, اما شما نمی خواهید به دست کشیدن شراب در سر و روی هم رفته تبدیل به Prosecco.

2) شیشه ای گاه به گاه از Prosecco است که در واقع برای سلامت شما خوب

تعدادی از سلامت مطالعات انجام شده به منافع بالقوه از نوشیدن مقدار متوسط شراب گازدار با نتایج شگفت انگیز است. این مطالعات نشان می دهد که شراب گازدار در واقع می تواند کمک به قلب خود را با بهبود گردش خون از طریق تغییر چگونه رگ های خونی خود را کار می کنند. پلی فنول ها در شراب است که آنتی اکسیدان ها افزایش در دسترس بودن نیتریک اکسید در خون است که همچنین کمک می کند تا کنترل فشار خون است. پلی فنول ها آمده از انگور است که از شراب ساخته شده است و همچنین در دیگر میوه ها و سبزیجات است. اما و مطمئن شوید که به یاد داشته باشید این یکی از آنها نیز در حال حاضر در شکلات! قبل از اینکه شما بیش از حد هیجان زده هر چند ما همچنین باید به یاد داشته باشید “همه چیز در حد اعتدال”.

3) ریشه های Prosecco

همه ما می دانیم این, ایتالیایی, اما از کجا آمده است ؟ پاسخ به این سوال این است که شمال ایتالیا به طور خاص نه استانهای ونتو و Fruili Venezia Giulia.

4) نوشیدن Prosecco کاهش خطر خود را از بیدار شدن از خواب با یک خماری

واضح و آشکار وجود دارد محدودیت در اینجا ذهن شما! نکته این است که مگر اینکه شما در حال نوشیدن یک دختر بسیار شیرین و بودجه Prosecco درخشان شراب بسیار کمتر به احتمال زیاد به ترک شما را با خماری پس از چند ، به طور کلی پایین تر در الکل از اکثر هنوز شراب اما fizz به ارمغان می آورد احساس زیاده روی در پیک!

5) آن را کمتر گران تر از شامپاین

خوب این یکی احتمالا واضح به هر کسی که تا کنون خریداری Prosecco و شامپاین اما نکته این است که حتی با وجود تفاوت قیمت قابل توجهی بین این دو محصول که زیاده احساس است و قطعا هنوز هم وجود دارد. بسیاری از مصرف کنندگان شراب که وحشی نیست در مورد شامپاین و در واقع بسیاری اختصاص داده شده شامپاین مصرف کنندگان می گویند که Prosecco یک درخواست تجدید نظر گسترده تر با توجه به سبکی و fruitiness که در مقایسه با سنتی Champagnes.

6) افتراق Prosecco برندها

همانطور که قبلا ذکر شد, بسیاری از مارک های Prosecco ساخته شده با استفاده از Glera انگور به طور انحصاری است. خاص, ویژگی های یک نام تجاری از Prosecco بستگی دارد که در آن کسانی که انگور رشد داده شدند. Glera انگور رشد در پایین دامنه از یک دامنه و بسیار ویژگی های مختلف از آن رشد در دامنه های بالاتر در بیشتر minerally خاک. برخی از برندها نیز در ترکیب مقدار کمی از سایر ارقام انگور به معرفی نیاز سلیقه و دسته.

7) ظاهر چوب پنبه می تواند پرواز در سرعت های تا 25 mph

Prosecco با چوب پنبه بستن بسیار سبک هستند و بسیار بعید است به علت صدمه به سقف و یا دیوار, اما شما نیاز به مطمئن شوید که هیچ کس چهره خود را در انتظار مسیر از چوب پنبه و شما قطعا باید هدف دور از مادر خود را بهترین چین!

8) وجود دارد که یک شهر ایتالیایی به نام “Prosecco”

نام “Prosecco” مشتق شده است از ایتالیایی روستای Prosecco است که در نزدیکی تریسته در شمال شرقی ایتالیا. Prosecco برای اولین بار ذکر شده و راه بازگشت را در قرن 16 و انگور استفاده می شود به آن را در اصل به نام “Prosecco” انگور. امروزه این انگور شناخته شده به عنوان “Glera” انگور.

9) همه Prosecco درخشان است

وجود دارد 3 سطح مختلف از bubbliness برای Prosecco: Spumante است که جوشان, Frizzante که آرام تر از صدای فش فش و Tranquillo که هنوز Prosecco.

10) Prosecco یک رقیب واقعی برای شامپاین

در سال 2013 فروش جهانی Prosecco پیشی گرفت و کسانی که از شامپاین برای اولین بار. Prosecco outsold شامپاین توسط 307 میلیون بطری به 304 میلیون و رسما شد, جهان مورد علاقه گوهر درخشان.

11) بلینی کوکتل در اصل ساخته شده با Prosecco

اگر چه بسیاری از شراب نوار و رستوران ی دستور غذاها حاوی شامپاین به عنوان اصلی گوهر درخشان در یک بلینی این کوکتل محبوب در اصل ساخته شده با Prosecco و تعادل در حال حاضر به نظر می رسد به حرکت به نفع Prosecco یک بار دیگر آن را به عنوان گران قیمت کمتر و بیشتر به طور گسترده ای جذاب بطری fizz.

12) انگلستان مصرف بیشتر Prosecco از ایتالیا

انگلستان از مصرف کنندگان شراب نوشیدن تقریبا 2.5 برابر مقدار Prosecco که ایتالیایی ها می نوشند. ما همچنین پرداخت دو برابر در هر لیتر. این می رود بدون گفت که Prosecco بازار در انگلستان بزرگ است!

بنابراین وجود شما آن را دارند. برو جلو و مات کردن دوستان خود را با دانش تازه به دست آورد در مورد Prosecco. آن را قطعا به نظر می رسد که وجود دارد خیلی افتضاح از مردم صحبت کردن در مورد آن در حال حاضر!

[ad_2]