[ad_1]

پخت و پز Nyonya ظروف کار گسترده شامل ظریف آماده سازی و نیاز به mingling از انواع ادویه جات ترشی جات است که به یک بسیار خاص بافت. Nyonya آشپزی تکامل از اینتر ازدواج از تنگه چینی و محلی مالایی معامله گران است. آن است که یک ادغام از ادویه جات ترشی جات استفاده می شود مالایی یا اندونزی جامعه مانند تند ریشه معطر برگ و گاهی اوقات همراه با شمع و آجیل و موسیر, میگو, رب, فلفل, آلوچه آب و شیر نارگیل. اما همه آن را به خوبی به ارزش تلاش به عنوان ظرف به پایان رسید ثابت شده است. Nyonya سبک بخار دریا و باس تبدیل به لذیذ ذوب در دهان شما لقمه, خفه در حمام از sourish تند و دارای مزه تند ادویه جات ترشی جات. ظریف انتخاب مواد تشکیل دهنده آن را wow عامل است که شما می خواهید به دوست داشتن هر لقمه.

اگر شما به دنبال آسان و لذت بخش چینی-مالایی fusion برای ارضای خود را تند و ترش هوس, شما ممکن است بخواهید سعی کنید دستور زیر. وضع دست خود را بر روی این ظریف دستور تنگه حل و فصل است.

مواد لازم:

1 باس دریایی (در مورد 700g) تمیز

2 قاشق غذا خوری پیاز خرد شده

2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده

ادویه جات ترشی جات:

2 ساقه ریواس خرد شده ریز

3 قاشق غذا خوری زنجبیل, گل خرد شده

1 قاشق غذا خوری چشم پرنده فلفل

4 قاشق غذا خوری آب آهک فشرده

ادویه:

1 قاشق غذا خوری شکر

2 قاشق غذا خوری سس ماهی

خط تیره از فلفل

روش:

1. ترکیب تمام ادویه جات ترشی جات و چاشنی, پور بیش از تمیز دریا و باس.

2. بخار در حرارت بالا در wok با آب جوش به مدت 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که ماهی پخته شده است. سپس حذف ماهی از wok.

3. نم نم پیاز خرد شده و برگ گشنیز در بالای ماهی بخار پز و خدمت گرم با کرکی برنج.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *