[ad_1]

به عنوان یک بومی آلمان از مونیخ پایتخت ایالت بایرن من دوست دارم به من بگویید دوستان در مورد leberkaese. من کار به عنوان یک آشپز در Austin تگزاس و مهمان من با من تماس آشپز Keem. متاسفانه هیچ قصاب در کل عالی ایالت تگزاس به نظر می رسد مایل به ساخت و فروش این فوق العاده باواریا سوسیس قرص نان. اکثر مردمی فکر می کنم مورد خاصی کنسرو گوشت محصول زمانی که من توصیف صبحانه های مورد علاقه مواد غذایی از کشور است. اما واقعا وجود دارد هیچ مقایسه!

کلمه leberkaese ترکیبی است از leber (به آلمانی برای کبد) و kaese (به آلمانی برای پنیر) اما شما را پیدا خواهد کرد نه یکی از این غذاها در لیست از مواد تشکیل دهنده. تفاسیر مختلفی از منشاء نام. به احتمال زیاد از آن می آید از قدیمی آلمانی کلمات در توصیف این شکل از محصول.

اگر چه استفاده از ادویه جات ترشی جات و ادویه جات ترشی جات ممکن است متفاوت باشد بسته به مناطق و اولویت های فردی استاندارد دستور العمل شامل یک مجموعه اولیه با کیفیت بالا مواد لازم: گوشت بدون چربی و گوشت بیکن, با پوست, تازه, پیاز, نمک, فلفل, مرزنجوش, سیر و لیمو. این همه زمین ریز در یک بوفالو هلی کوپتر با تیغه مناسب تا زمانی که آن را تبدیل به یک خمیر صاف از خوبی مخلوط قطعات. پس از این گوشت خمیر پر شده است به قرص نان تابه آن را پخته است به صورتی آبدار داخلی با متوسط پوسته قهوه ای در بالا.

یک تکه از تازه پخته شده leberkaese فوق العاده است با نان تازه معمولا یک رول خمیر ترش شده است که تقسیم شده است در نیمه. یک سرنگ یا دو تا از برخی از شیرین باواریا خردل کامل این سنتی مونیخ, صبحانه, ظرف. یکی دیگر از آماده سازی است که به قهوه ای یک تکه در ماهی تابه و یا در یک ماهی تابه و خدمت به آن را با سیب زمینی سرخ شده و تخم مرغ آفتابی سمت بالا.

هر زمان که من یک قرص نان از معتبر leberkaese از باواریا قصاب در ویسکانسین مهمان من بودند تحت تاثیر قرار با کیفیت و طعم خوب از این نسبتا ناشناخته ظرف. من امیدوارم که بیشتر آمریکایی سختگیر را کشف کنید این آبدار باواریا تخصص در طول سفر بعدی خود را به یک رستوران آلمانی.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *