Corked شراب یعنی چه و چگونه به نقطه بد ” سازمان ملل متحد

[ad_1]

آن را نه در دسترس نباشد سناریو بعید است:

“آقا خانم شراب خود را. که می خواهم به طعم و مزه آن؟”

“اوه… میگم… خوب من مطمئن هستم که آن را خوب اما بروید سپس… “

Glug, glug, glug.

خر خر کردن, یک جرعه… آویزان – که بو ندارد کاملا درست است. وجود دارد یک نوع کندی. تقریبا چیزی کپک زده. اما آنچه بر روی زمین به انجام بعدی ؟ این sommelier ارزد انتظار. چه بر روی زمین انجام دهید به شما می گویند ؟ وجود دارد چیزی اشتباه است با شراب ؟ یا گسل دروغ جایی در امتداد معابر بینی خود را? شاید این درست است که شما انتخاب کرده اید ضعیف کردن لیست (دوباره) و آن را به سادگی یک مثال از قیافه plonk. وجود دارد مقدار زیادی از آن در مورد, بعد از همه. و یا وجود دارد بیشتر به آن از که ؟ می تواند شراب بود معیوب? می تواند آن را حتی “corked”? آه از این بی دست و پا…

در حال حاضر, اجازه دهید یک چیز را راست. یک corked’ بطری است با یک بیت از چوب پنبه شناور در آن نه یک بطری بود که یک جنگنده به آسیب رساندن به بسته شدن در و متعاقب آن جنگ با بطری بازکن. یک corked یا آلوده بطری حتی ممکن است شده اند گسل از چوب پنبه اگر چه از نظر آماری چوب پنبه ممکن است دچار مشکل شود.

هیچ corked شراب (یا بطری لکه دار کردن به عنوان ما آن را در تجارت) پایین می آید به علم و یک کمی تند و زننده قارچی blighter به نام 2,4,6-trichloroanisole (یا TCA که من پیدا کردن ورقه کردن زبان خیلی بیشتر به راحتی). این کار می تواند راه خود را به شراب پس از حضور در چوب پنبه طبیعی (به احتمال زیاد) یا مؤثر در قسمتهای داخلی از کارخانه شراب سازی (کمتر احتمال دارد با توجه به استفاده مشترک از گوگرد در vinification روند… گوگرد اتفاقا در کشتن اشکالات است اما یکی از دلایل که چرا شما گاهی اوقات در پایان با چشم بند اسب در پشت چشم پس از یک شب در plonk).

و نتیجه ؟ به خوبی آن را متفاوت از بطری به بطری. وجود دارد در واقع درجه ای از چوب پنبه لکه دار کردن. گاهی اوقات به سختی قابل توجه در موارد دیگر کاملا خراب چوب پنبه لکه دار کردن معمولا گویا مرتب کردن بر اساس همان عطر در شراب چیزی است که شما توجه کنید در اولین خر خر کردن. بوی مرطوب مقوا شاید بهترین راه برای توصیف آن است. یک mustiness. فکر می کنم خیس اسب (نه بیش از حد بسیاری از کسانی که در رستوران احتمالا?) و شما در مورد وجود دارد. شاید شما به خصوص تیره بخت و نسل اینده است که از پوسیدن کمپوست پشته. در هر صورت, آن را بسیار بی تردید و پس از شناسایی به ندرت فراموش شده است. قطعا آن حکم تازه بطری, پس از آن می رود و انگشتان عبور یک بعدی خوبه.

پس چگونه مشترک است? در یک مزه خاص ممکن است سال پیش, من به یاد داشته باشید 3 از 12 شراب corked. بد بخت ؟ آنها رفت و برگشت به تاجر که گفت که از صدها بطری به فروش می رسد در هر هفته به سختی یک واحد در آمد. در آن روز قبل از فن آوری های مختلف و نوآوری های تخمین پیشنهاد 10 درصد از شراب شد corked. فقط تصور کنید که تمام کسانی که مردم فکر “چه زباله شراب; طعم های عجیب و غریب من هرگز خرید که دوباره’.

این روزها تعداد بسیار پایین تر است. در واقع صنعت reckons حدود 5 درصد از شراب است مبتلا به یک درجه بیشتر یا کمتر. این تا حدودی به دلیل درمان بهتر از چوب پنبه خود را – استفاده از کلر به عنوان مثال بوده و همراه با توسعه چوب پنبه لکه دار کردن – و به معنی خوشحالی است که هنوز هم وجود دارد امید برای صنعت چوب پنبه (حیاتی کارفرما در پرتغال) و هزاران هکتار از باستان جنگل های بلوط چوب پنبه است که تزئین ایبری روستا. آن را نیز تا حدودی به دلیل حرکت به Stelvin تعطیلی – که کلاه پیچ به من و شما – به عنوان به خوبی به عنوان مصنوعی ‘کرک’ تعطیلی. بنابراین شانس گرفتن بد ‘سازمان ملل متحد بطور قابل توجهی پایین تر این روز است. اما حداقل در حال حاضر شما می دانید چه باید به دنبال.

بنابراین وجود ما هستند. یک bluffers راهنمای چوب پنبه لکه دار کردن در شراب. و بعید است (اما نه در مجموع قابل اجتناب) رویداد که شما در پیدا کردن وجود دارد یک اسب در یکی از بطری و چوب پنبه در آورد و در کل خیلی عقب – ما با خوشحالی آن را تعویض کنید. مگر اینکه البته شما آن را خریداری در جاهای دیگر که در آن مورد ما فروش شما چیزی به مراتب برتر به جای!

در نهایت سعی کنید به باز کردن بیش از حد شراب ایستاده در توده کمپوست را. ما همه مشتریان ما, اما به طور عمده زمانی که آنها می رسند دست خالی و سر به عقب به اتومبیل های خود را با سلاح های خود را کامل به جای راه دیگری در اطراف!

[ad_2]