[ad_1]

کامل اسیایی, کتاب آشپزی که منتشر شده است در دهه 1970 بوده است در استفاده برای 25 سال در حال حاضر شده است و بسیار ارزشمند در علاوه بر این به آشپزخانه در سراسر جهان است. در اینجا بهترین دوست داشتم دستور در آسیا منتشر شده در آسان برای خواندن فرمت, با دستور العمل های از هند و سری لانکا و تایلند و فیلیپین و پاکستان و سنگاپور و بسیاری بیشتر. این کتاب نوشته Charmaine سلیمان و فروخته است حداقل یک میلیون نسخه در سطح بین المللی.

خوب دوست سریلانکا دستور العمل های موجود در تکمیل آسیایی, آشپزی. برخی از دستور العمل, اما نه محدود به: سریلانکا Mas پان و یا در عبارت و گوشت و نان و مرغ و Mulligatawny که البته یکی از شایع ترین استفاده از ادویه جات ترشی جات در سریلانکا: زردچوبه ویژه برنج در سری لانکا به نام برنج زرد (Kaha حمام) می رود که بسیار خوب با سریلانکا مرغ کاری که همچنین دارای یک دستور العمل در این کتاب است.

خوانندگان تکمیل آسیایی, Cookbook متوجه خواهد شد که بسیاری از دستور العمل های استفاده از کاری و شیر و حتی برگ کاری که بسیار سریلانکا. در این کتاب وجود دارد برخی از دستور العمل های که در آن برگ کاری اول زمین قبل از اینکه پاشیده به ظرف پخت و پز. یکی از این دستور العمل است Vataka کاری یا زرد کاری کدو تنبل. در سریلانکا نه تنها ماهی و مرغ استفاده می شود که عمده مواد تشکیل دهنده در پرداخت وعده های غذایی. سبزیجات و میوه ها نیز ساخته شده به عنوان پرداخت وعده های غذایی.

دستور العمل های نوشته شده به صورت جامع و با چنین وضوح با لیست از مواد تشکیل دهنده مورد بحث مانند کمیت جایگزین عنصر ذخیره سازی و البته در دسترس بودن آنها. کامل اسیایی, کتاب آشپزی آشپزخانه بهترین منبع است که اسیر دل بسیاری را ادامه خواهد داد و برای تصرف قلب ها و ذائقه های نسل های آینده.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *