[ad_1]

شراب همواره رضایت بخش و لذت بخش مکمل زیبایی از غذا در یک رستوران. مزه کردن شراب در یک رستوران بسیار غنی و با ارزش. هنگامی که شما را ساخته اند خود را انتخاب شراب وجود دارد تعدادی از مراحل درگیر در درستی مزه شراب که شراب تجربه مزه و حتی بیشتر لذت بخش است.

1. بوی چوب پنبه: تشخیص عطر از چوب پنبه را بگویید که چگونه به خوبی شراب شده است مراقبت از. هنگامی که چوب پنبه حذف شده از بطری بررسی آن را به مطمئن شوید که آن است که خشک و ترک خورده یا قالب رو به رشد از آن است. اگر چوب پنبه خشک است در هر دو به پایان می رسد و این بدان معنی است که اکسیژن صورت گرفت که بر طعم و مزه. اگر همه چیز خوب به نظر می رسد (یک پایان حاوی شراب و انتهای دیگر خشک) بوی پایان از چوب پنبه که شامل شراب. آن را نمی باید هر گونه عطر غیر معمول مانند کپک زده یا بوی تیز.

2. بوی شراب: ریختن مقدار کمی از شراب در شیشه ای. (بیش از چند اونس در یک شیشه) خود را نگه دارید شیشه ای و به آرامی چرخش آن در اطراف. این باعث خواهد شد که شراب را عطر منتشر خواهد شد. بالا بردن شیشه ای به خود بینی و تنفس. چند ثانیه به یک معنا از عطر. تشخیص طعم متمایز به شما می گوید که شراب خوب است. اگر شما تشخیص هر گونه کپک زده بو یا سرکه نوع بوی شراب است به احتمال زیاد بد رفته است. هنگامی که شما بوی شراب را توجه داشته باشید از هر عطری متفاوت. مثلا شراب سفید می تواند چنین عطری به گل گریپ فروت و هلو و سیب و سایر مرکبات. شراب قرمز می تواند بوی مانند آلو و تمشک و گیلاس و غیره.

3. مزه شراب را جرعه از شراب. تنفس شما به عنوان جرعه شراب به طوری که شما پر عطر است. آیا فرو کردن شراب حق دور. حرکت آن را در اطراف یک کمی در دهان خود را برای گرفتن همه از طعم. توجه داشته باشید که چگونه طولانی طعم و باقی می ماند در دهان خود را پس از بلع. همچنین توجه داشته باشید که چگونه آن را احساس می کند و طعم را در دهان خود. آن را اسیدی میوه ای یا قوی الکل طعم ؟ آیا طعم خوب با هم مخلوط و بگذارید خوب عطر و طعم در دهان است که بیش از حد ضعیف یا قوی ؟ توجه داشته باشید اگر دهان خود را احساس می کند مانند آن است که خشک شدن و یا اگر آن را احساس تجدید. و همچنین است این بافت از شراب صاف و ابریشمی و یا آن را تند و نوشابه های گازدار.

هنگام سفارش شراب با وعده غذایی خود را همیشه انتخاب شراب بر شما و مهمانان خود را با سلیقه شخصی. در هنگام انتخاب یک شراب با یک وعده غذایی خاص, بسیاری از افراد به دنبال قاعده کلی: “شراب سفید با فندک مواد غذایی و شراب قرمز با سنگین تر مواد غذایی است.” آن مهم است برای انتخاب یک شراب است که شما لذت ببرید و صرف نظر از آنچه شما به غذا خوردن. اگر شما مطمئن نیستید از آنچه برای انتخاب سرور شما خواهد بود قادر به ارائه برخی از راهنمایی های مفید. آموزش بو و طعم شراب از جمله ویژگی های یک شراب خوب خواهد شد راه طولانی برای اطمینان از شما ساخته شده حق انتخاب شراب. شراب و فوق العاده رضایت بخش مکمل به هر وعده غذایی. دانستن چگونه به درستی طعم شراب را تجربه ناهار خوری و حتی بیشتر رضایت بخش است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *