چنای رو به رشد اشتها برای غذاهای ایتالیایی

[ad_1]

دعوت پوش داخلی به تازگی افتتاح رستوران ایتالیایی ایتالیا در پارک Pod Hotel وعده و پز جشن.

یک جشن برای چشم

هنگامی که ‘ایتالیا’ اولین باز در بنگلور در سال 2002 رستوران بود تست آب و اندازه گیری که چگونه به خوبی ایتالیایی پایین می رود با جوانه های چشایی. این اصیل ایتالیایی رستوران به شما ارائه می دهد بهترین از نظر غذاهای لذیذ محیط و خدمات.

رستوران پژواک لوکس و پیچیده masterstrokes طراح Vikram Phadke. انجام می شود تا در تضاد سیاه و سفید با شکوفا خون قرمز رستوران دارای بالا-بازگشت لوئیس شبح صندلی و قرمز تنها carnations در هر جدول.

واضح کتانی است که به ویژه طراحی شده توسط ابراهیم & Thakore و جلا کارد و چنگال است که سفارشی طراحی شده است. این مرحله واقعا ایتالیایی تجربه.

منو

منو زاییده افکار از آشپز آنتونیو Carluccio که با یک صدای فش فش از گرز جادویی خود را تبدیل کرده است فروتن مفهوم از رستوران ناهار خوری به یک سطح از هنر و وابسته ،

این آثار هنری در حال اجرا با اعتماد بنفس توسط هیچ یک دیگر از آشپز راجش از پارک هتل مشهور جادویی خود را لمس شخصی. منو منعکس کننده ظروف از شمال و مرکز ایتالیا, فهرست حدود 100 ظروف دهان آبیاری.

شما واقعا نمی توانید تماس بگیرید منوی گسترده, اما قطعا آن را به خوبی فکر شده از طریق.

در ایتالیا آنها در تماس با مواد غذایی خود را MoF: حداقل سر و صدا و حداکثر در عطر و طعم! کارکنان تحت آموزش دقیق به تلفظ ظروف حق و خدمت به آنها را به درستی و به راهنمای uninitiated در گزینه های سمت راست.

قبل از ایتالیا افتتاح شد درهای خود را به Chennai مشخص شد تا همه چیز کاملا درست!

Buono اشتها

ظریف بوی روغن زیتون استقبال سوراخهای بینی خود را به عنوان شما وارد رستوران whetting اشتها و جوش حواس. نشان می دهد شروع می vibrantly رنگی crostini, کبابی, سبزیجات با چاک دار بادام پستو و شاداب میگو.

کلم بروکلی و کدو سوپ انفجار طعم داستد با بیکن بیت است. را انتخاب کنید از بلند و باریک tagliatelle, پنه, پاستا راویولی cannelloni و اسپاگتی و خفه آن را با سس خود را انتخاب کنید.

پنیر خامه ای و سس خرد بره یا تند و با مزه گوجه فرنگی اضافه کردن رنگ و عطر و طعم به پاستا. دوره اصلی انتخاب شامل فیله ماهی و میگو در سس کره پر شده, سینه مرغ در یک بالزامیک کاهش و گوشت بره.

نه-به-توان-از دست رفته تیرامیسو است که در بالای دسر لیست. Choicest شراب برای همراهی نان تست با ترافل کره و ترد سالاد اضافه کردن به تجربه ناهار خوری خوب است.

امضای کاپوچینو یا نسکافه با طعم دارچین و هویج snaps اضافه کردن لمس اتمام کامل به درست و پز ‘تجربه’.

[ad_2]