[ad_1]

شما می توانید یک foodie از کلکته اما شما هرگز نمی تواند به “کلکته” از یک foodie. یک Kolkatan است که بی شک همراه با عشق خود را برای شیرینی لذیذ – مهم نیست در کدام بخش از جهان او است. مواد غذایی است که جدایی ناپذیر به ماهیت این شهرستان است. شناخته شده برای آن متنوع کام کلکته مواد غذایی خبره در هر گوشه. اینجا هیچ گفتمان کاملا کامل و بدون غذا و بدون جشن بسیار شاد و بدون شیرینی! خوش آمدید به کلکته – شگرف ترکیبی از آشپزی تنوع – یک محل که در آن ادویه جات ترشی جات استراحت blithely با شیرینی و دسر به چشیده به عنوان شروع و دوره های اصلی هستند. امروز ما در حال رفتن به انجام آنچه ما انجام بهترین – و این که صحبت کردن مواد غذایی – به طور خاص یکی از مورد علاقه های شما از Kolkatans – مرغ بریانی!!

بریانی: محبوبیت خود را در کلکته

مخلوط برنج غذا با ادویه جات, مرغ, سبزیجات, عدس و البته برنج لذت می برد محبوبیت غیر قابل بحث در این شهرستان است. ایران می تواند با افتخار ادعا می کنند محل خود را به عنوان منشاء بریانی اما متوقف نمی شود Kolkatans از شمارش آن (یعنی بریانی) به عنوان یکی از خود را. هیچ جای تعجب وجود دارد که به سختی گوشه ای از شهر که در آن شما را پیدا خواهد کرد این مواد غذایی– از کنار جاده eateries به مواد غذایی مناسب مفاصل به plushest از رستوران ها و هتل ها – بریانی (به خصوص مرغ بریانی) است که نزدیک به ثابت در منوی کارت. برخی از بهترین مکان برای خوردن بریانی مرغ شامل ارسلان و نظام است.

برای Kolkatans این مرغ بریانی که نمرات بالاتر از بقیه

ناب کلکته بریانی است و بیشتر در خطوط لکنو بریانی (به Kolkatan نسخه سبکتر در ادویه جات ترشی جات) پس از آن بود Awadh آخرین نواب – Wajid Ali Shah آورده است که بریانی به شهر که او در تبعید به Metibruz (حومه کلکته) در سال 1856. آن است که در درجه اول ساخته شده با دارچین, جوز, میخک, مک, هل و ماست مبتنی بر آن بخیسانید. گنجاندن سیب زمینی است که امضای “کلکته” پس از طی نواب بار فقیر خانواده تهیه غذا با سیب زمینی به جای گران تر از مرغ یا گوشت گوسفند.

نیازی به گفتن نیست که محبوبیت بی سابقه ای از مواد غذایی منجر به آشپز به آزمایش با نسخه های مختلف. و این تغییرات نه تنها محدود به مواد (شما باید گوشت بریانی, تخم مرغ بریانی, بریانی سبزیجات و گنجاندن گوجه فرنگی dhania و jeera همراه با سایر ادویه جات ترشی جات) اما درخواست به روند پخت و پز به عنوان به خوبی. مثلا اگر birayni نیست معمولا آماده با گشنیز در کلکته شما می توانید آزمایش با گنجاندن پودر تخم گشنیز در هند برای پیدا کردن اینکه آیا آن را مناسب با سلیقه شما یا نه.

کلکته مترادف با مرغ بریانی. با وجود تمام تغییرات ما در مورد صحبت کردیم تا کنون Kolkatans طلب برای مرغ بریانی و به همین دلیل سخت است نه به پیدا کردن.

چرا Kolkatans عشق مرغ بریانی?

آن را خوشمزه – تا آنجا که می توانید آن را به زحمت برآورده fussiest از foodies یا سخت گیر می شه بیشتر از مواد غذایی هنردوستان نقطه از هر بخشی از جهان. آن طعم بی نظیر است که در درجه اول نسبت به گنجاندن غنی ادویه (از جمله فلفل قرمز پودر در هند و گفتگوی garam پودر). هیچ چیز خشنود Kolkatans به زحمت به عنوان مرغ می کند – حتی گوشت گوسفند خود را غنی تر ، ما در حال حاضر به ذکر است که Kolkatans به طور کلی ترجیح می دهند نسخه سبک تر از ناب لکنو نسخه. مرغ مناسب تر است برای کمتر غنی کام از گوشت گوسفند و یا گوشت گاو است.

چرا Kolkatans طلب برای بریانی مرغ? اجازه دهید ما به شما بگویم که عطر آن است که نه تنها دلیل نگه می دارد که یک قلاب به آن است. به عنوان مشکل آن است که به این باور حتی روغن-پرتاب بریانی یک کشت از مزایای بهداشت و درمان. مرغ به تنهایی دارای مزایای متعددی به شما ارائه دهد. ویتامین B6 است که مسئول برای استخوان های قوی تر و سلنیوم موجود در آن می تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن شما. اجباری سلامت آگاهانه خواران می تواند تبدیل به برنج قهوه ای و اضافه کردن حداقل روغن و ادویه جات ترشی جات به تهیه بریانی بدون به خطر انداختن بر روی طعم و مزه خود را.

شما می توانید لذت بردن از نسخه های مختلف از مرغ بریانی طبق سلیقه شما مهارت های آشپزی, سلامت, نیاز و بودجه. این می افزاید: بسیاری از راحتی به غذا خوردن خود را تجربه. نه هر شکل دیگری از بریانی وعده داده می شود به همان اندازه خوشمزه در بسیاری از نسخه های مختلف. مرغ بریانی نمرات وجود دارد بیش از حد. علاوه بر این مرغ مقرون به صرفه تر از گوشت گوسفند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *