“نهایی Uncheese آشپزی” – نوآورانه و سالم & دستور العمل های خوشمزه از مواد گیاهی

[ad_1]

جو Stepaniak را “نهایی Uncheese کتاب آشپزی” در میان اولین آشپزی من پس از تصمیم به اتخاذ یک رژیم غذایی وگان 3 سال پیش. برای کسانی که آشنایی با اصطلاح “uncheese”, Stepaniak استفاده از آن برای توصیف غنی مزه گسترش نرخهای سس ها و بلوک های تولید شده با لبنیات-رایگان کل مواد غذایی (در درجه اول لوبیا و آجیل یا دانه).

پنیر دوستداران forewarned می شود: شما ممکن است در برخی از ناامیدی اگر شما انتظار توفو به طعم مانند پنیر فتا یا نخود مانند Havarti. این کتاب مقدمه ای حتی اذعان دارد که “uncheeses در حال رفتن به مانند لبنیات و پنیر پس لطفا تنظیم انتظارات خود را بر این اساس. “

متاسفانه من قلم Stepaniak را به خوبی نیت معرفی و کشت و زرع در دستور تلاش توفو ریکوتا جوجه Cheez, Swizz Cheez, Buffalo Mostarella, Brie, Betta فتا سفید لوبیا Boursin مونتری جک و پورت شراب uncheeses. و در حالی که همه خوشمزه (مورد علاقه من است تیز جوجه Cheez گسترش–ساخته شده از لوبیا Garbanzo) آنها به سمت چپ من تا حدودی سرخورده و تعجب آیا من در واقع می تواند بدون زندگی می کنند واقعی پنیر.

به عنوان یک نتیجه از نه بلافاصله پیدا کردن کامل غیر لبنی جایگزین برای من محبوب ترین پنیر “به Uncheese آشپزی” نشسته و خفته در قفسه من برای برخی از زمان. کمی من متوجه است که من می خواهم دوباره به Stepaniak کتاب بعد (چند بار) پیدا کردن آن بهبود یافته بود با سن. با ارزش ترین درس است که در آن به معرفی مواد نا آشنا و با استفاده از آنها را به عنوان به خوبی به عنوان امری عادی در موارد–از جمله آجیل خام-در پیشگامانه مد.

به عنوان مثال من تا به حال هرگز شنیده از مخمر تغذیه یک عنصر شاغل در بسیاری از کتاب دستور العمل است. مخمر تغذیه یک منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که تند قشنگ طعم بیش از حد. بعدا فهمیدم که Stepaniak است تا حدودی از یک طرفدار در موضوع تغذیه مخمر داشتن نوشته “تغذیه مخمر آشپزی.”

در میان دیگر مواد جدید (و تا حدودی به چالش کشیدن برای به دست آوردن) بودند آگار و kuzu (هر دو گیاه بر اساس عوامل ضخیم استفاده می شود در جای ژلاتین) و umeboshi آلو رب استفاده می شود برای اضافه کردن شوري. آرد نخود (یک.k.یک. Chana Besan) در حالی که رایج در غذاهای هندی است نیز در بسیاری از uncheese ظروف.

مقدمه Uncheese آشپزی را فراهم می کند دقیق و مرجع مفید به تمام مواد مذکور و همچنین دیگران. این همچنین شامل یک مستند پس زمینه از نحوه صنایع لبنی تاثیر دارد تکامل از رژیم غذایی آمریکایی (انعکاس T. Scott Campbell “مطالعه چین”) فراهم می کند و جزئیات داده های تغذیه ای در منافع حاصل از منابع غیر لبنی کلسیم و پروتئین و چربی و کربوهیدرات در مقابل محصولات لبنی.

حرکت به دستور من در بر داشت بسیاری از “Uncheese ظروف” به فوق العاده. در میان مورد علاقه های شما:

  • شکلات بادام Cheeze کیک (p170*) با گرانولی را کنار بگذارید مهره پوسته–هر کسی که طعم آن حیرت زده هستند آن طعم خوشمزه تر از کیک پنیر واقعی بدون استفاده از تخم مرغ یا محصولات لبنی (شربت افرا راز).
  • “Besto پستو” (که خیلی خفیف جایگزین پنیر با miso) – چگونه می توانید یک رژیم غذایی وگان در نظر گرفته شود قربانی هنگامی که شما هنوز هم می تواند لذت بردن از یک ظرف لینگوئینی با Genevose سس پستو?
  • آرد نخود پیتزا (p128) خورده کنار, سبزی, ادویه کاری-آن طول می کشد حدود 5 دقیقه برای آماده سازی و پس از آن بسیار راحت بیش از حد!
  • Beannaise (p150)–استفاده به عنوان سس مایونز جایگزین در دستور العمل های دیگر و همچنین خود را به عنوان یک شیب برای سبزیجات و یا سالاد.

*توجه داشته باشید: شماره صفحه مراجعه به 10th edition کتاب.

دستور العمل های دیگر من توصیه می کنم عبارتند از: Parmezano Sprinkles (p50), بادمجان Parmagiano خورش (p80) اسفناج-توفو Manicotti (p117) کدو سبز Chedda سوپ (p77).

پس دوباره بررسی دقیق “به Uncheese آشپزی” هنوز هم وجود دارد بسیاری از غذاهای من قصد دارم به نمونه از جمله: کلاسیک Quiche (p102) لیمو Teasecake (p169)-the “Key Lime” تنوع سریع و آسان سس آلفردو (p63) داغ اسفناج-غوطه کنگر فرنگی (p49) و پرداخت گل کلم Cheez سوپ (p76).

از دیگر ویژگی های این کتاب شما را درک خواهد کرد در حال نمودار از ارزش تغذیه ای برای هر یک از دستور العمل و لیست مواد غذایی حساسیت زا (گلوتن, آجیل, ذرت). از سوی دیگر این کتاب تنها شامل 4 صفحه عکس و قطعا می تواند از سود.

اگر شما در حال حاضر خود “Uncheese آشپزی” اما آن را برداشت و در حالی که من پیشنهاد می کنم آن را به ارزش یک نگاه دیگر. اگر شما نیست, لطفا برای دریافت نگه دارید از یک کپی کنید و سعی کنید آن نوآورانه و دستور العمل های سالم بر اساس مواد گیاهی. فقط به یاد داشته باشید برای قرار دادن کنار انتظارات خود را از فراورده های لبنی-پنیر طعم و شما نمی خواهد نا امید!

[ad_2]