مختلف چای

[ad_1]

خوب, اجازه دهید بحث در مورد چای امروز. در مالزی ما نام آن را “تاریک” است که معنی “کشیدن چای” است که ما هندی شیر چای. خب به همین دلیل آن را به نام مانند آن است که به دلیل راه آنها را به چای.

آنها را با استفاده از یک بزرگتر ظرف فلزی و مخلوط چای و شیر با هم و نگه داشتن آن با یک دست و با دست دیگر با یک لیوان چای فنجان و هر دو دست رفت و مخالف جهت عمودی بریزید و آن را مانند آبشار. و آن را ایجاد یک کف آلود یا حباب اثر سطح. آن را می دهد و آن را احساس صاف در چای بافت زمانی که شما نوشیدن آن شما احساس چای صاف تر از نرمال. سعی کنید ترتیب دو و یک با کشیدن و یکی بدون شما قطعا احساس متفاوت است.

امروز صبح من دستور داد و پرسید: برای کمتر شیرین است. بیش از حد بد نیست طعم خوبی به عنوان معمول است. امروز چای محتوا است که کمی بیش از حد, بیش از حد قوی است. که باعث می شود آن هم از نوع تلخ و احساس می کند مانند آن است که گاز گرفتن زبان خود را. رنگ کمی تیره و کسل کننده نسبت به واقعی خوب خوب “به tarik”. رستوران چینی و مالایی رستوران هر دو چای را متفاوت از رستوران هندی. چینی, چای شیر است که کمی متفاوت از هند در مدت بافت و طعم و مزه. هر دو دارای طعم منحصر به فرد خود. من دوست دارم هر دو.

چرا من اشاره نمی مالایی چای اساسا همان است با. اما من هنوز برای آمدن در سراسر هر گونه خوب مالایی رستوران که خوب چای آنها یا بیش از حد شیرین و یا به سختی هر گونه طعم چای در آن است. ما در مالزی بسیاری از 24 ساعت مامک (که ما رستوران هندی). ما می خواهم به چسبیدن به اطراف و یک فنجان چای که در مورد $1 در هر. قیمت ده برابر ارزان تر از ستاره باک یا قهوه است. امیدوارم که آنها نمی خواهد شکایت من با انجام چنین بد تبلیغات برای آنها. 😉

بنابراین اگر شما در مالزی لطفا یک فنجان خوب “به tarik” مطمئن شوید که شما را در عشق با آن سقوط. هممم… رفتن برای من دوم جام حذفی این بار من باید من “Teh O یخ Limau” است که بیشتر یا کمتر مانند “یخ چای لیمو”. اما به جای لیمو در حال حاضر ما با استفاده از آهک به جای. شما باید این را امتحان کنید بیش از حد. اگر آنها به اندازه کافی آهک در آن طعم آسمانی. به خصوص نوشیدن آن را تحت یک روز گرم آفتابی است که واقعا با طراوت آن را تازه کردن گلو و تمام راه را به پایین خود را از ارگان های داخلی بدن و روح خود را. من متوجه تقریبا هر جدول دارای یک فنجان از “tarik” بر روی آن! ای وای! این طراوت است من “Teh O یخ Limau” که فقط آمد. آن است که بسیار خوشمزه! با حق بخشی از چای و قند و شکر و آهک مخلوط به خوبی با هم آن را می دهد که مناسب سلیقه که معطل در دهان خود. اه……… خوب!

O من فراموش کرده ام که چگونه در مورد چای انگلیسی از. من سعی خواهد کرد برای استفاده از موسیقی اصطلاح برای توصیف آنها. به عنوان یک خواننده خودم.

من دوست دارم چای انگلیسی [http://www.faithfoo.com/Tea!.html] بیش از حد. زبان انگلیسی مانند چای ارل گری آن را می دهد عطر که ماندن در دهان و زبان خود را. شما می توانید تنفس در عطر به عنوان جریان هوا را از طریق دهان خود را. به من چای انگلیسی است که مانند یک Coloratura خواننده آن را می دهد بالا, نور, ظریف, شیرین, صاف, جاری شدن سیل و هیچ چیز خشن در مورد آن احساس. به عنوان مقایسه با چای هند است مانند یک Spinto یا سنگین Mezzo سوپرانو آن را می دهد یک بدن کامل و قدرتمند ضربه قوی به رخ کشیدن نوع احساس است. چای انگلیسی است طولانی اثر آن دیگری چای هند را رضایت بخش احساس آن را می سازد شما احساس کامل.

OK خیلی در مورد چای. من در واقع تلاش برای نوشتن چیزی در اطراف من انتخاب فنجان چای که در کنار من است.

بنابراین آیا شما لذت بردن از چای های?

[ad_2]