غذا خوردن? حق انتخاب

[ad_1]

غذا خوردن بسیار رایج در جهان امروز است. یکی نمی تواند یک فرد همیشه امتناع از غذا خوردن با دوستان و خانواده و همکاران در تلاش برای خوردن خوب صفحه اصلی وعده های غذایی پخته شده و چسبیده به اهداف سلامت خود را. همچنین مردم در حال رفت و آمد بیشتر از آنچه که آنها استفاده می شود به یک بار – آن است که آیا برای کار یا برای اوقات فراغت است. ممکن است به یک متعادل و شیوه زندگی سالم در حالی که هنوز غذا خوردن در خارج از خانه. همه که مورد نیاز است ساخت صدا را انتخاب کند.

در حالی که غذا خوردن در یک رستوران و یا در مواد غذایی کافه و یا در بوفه ما نمی دانند ممکن است که گزینه های مواد غذایی مملو از چربی و کالری است. می شود این مشکل برای مردم در برنامه های کاهش وزن و یا کسانی که با شرایط بالینی. اما این به آن معنا نیست که آنها نمی خوردن. امروز گزینه های سالم موجود در رستوران و مواد غذایی کافه ها و انتخاب خوب را می توان در بوفه.

فقط به دنبال دستورالعمل ساده زیر کمک خواهد کرد که شما را سالم و گناه رایگان انتخاب های غذایی:

1. جست و خیز نوشیدنی فانتزی

هر دو الکلی و غیر الکلی نوشیدنی اضافه کردن به تنها کالری در یک وعده غذایی. این margaritas پینا coladas پینا و فانتزی دیگر نوشیدنی ها مملو از شکر است. اگر یک نوشیدنی است که باید یک لیوان شراب یا ساده مارتینی می تواند یک گزینه باشد. برای کسانی که ترجیح می دهند یک غیر الکلی نوشیدنی دوغ جال jeera یا نور لیموناد می توانید دور نگه داشتن کالری ناخواسته. اما آب ساده است که همیشه بهترین گزینه است.

2. غذا و سوپ

اجتناب از سرخ شده و یا پوشیده با نان غذا که معمولا سرشار از کالری است. البته شما همچنین می توانید ذخیره کالری مصرف غذا در دسترس نباشد. بخارپز غذا مانند momos مرغ کبابی dimsums و غیره گزینه های خوبی هستند. در هنگام انتخاب سوپ بهترین گزینه در حال آبگوشت و یا مبتنی بر گوجه فرنگی-بر اساس سوپ. کرم سوپ chowders و پوره سوپ می تواند شامل کرم های سنگین و یا زرده تخم مرغ.

3. سالاد راهنمایی

کسانی که امید بستن برای سالاد را قبل از غذای اصلی تمایل به خوردن کمتر کالری کلی. اجتناب از پنیر خامه ای و عسل بر اساس سس پنیر, سیب زمینی بیکن سرخ شده رشته فرنگی croutons و غیره در سالاد به عنوان آنها سرشار از کالری است. به جای فشار یک لیمو را امتحان کنید یا سرکه برنج یا سرکه بالزامیک. اگر شما می خواهید به سفارش یک پانسمان بر اساس سالاد بپرسید برای سس را در کنار عنوان و سپس مقدار پانسمان شما را در سالاد خود را در کنترل. یک سالاد با فقط برخی از سبزیجات و ذرت و گوشت بدون چربی یا لوبیا می تواند یک پرکننده. هم بزنید سیب زمینی سرخ کرده نیز می تواند گزینه خوبی به جای سالاد به شما کمک کند جلوگیری از خوردن کالری بیشتر بعد.

4. سازمان دیده بان اندازه بخش

در رستوران ها پس از غذا دستور داده است که معمولا کافی برای 2-3 نفر تقسیم ظرف را با شریک زندگی خود را به جای خوردن کل بخش خودتان. اگر شما در یک رستوران فست فود سفارش کوچک به اندازه وعده غذایی به جای بزرگ به اندازه یک. اجازه رفتن از سیب زمینی سرخ کرده و نوشابه های گازدار.

5. خود را در وعده های غذایی کم چربی

هنگامی که شما بیرون رفتن در یک رستوران برای خوردن همیشه بررسی کنید که چگونه این غذا آماده است. بررسی کنید که آیا مواد غذایی کبابی آب پز کبابی پخته یا بخار پز شده آن را به عنوان تمایل به پایین تر در چربی از غذاهایی که سرخ شده. محدود کردن غذاهایی که با سس خامه و یا استفاده نا مشروع. اجتناب از و یا, کره, خامه ترش, سس و سس در سمت خدمت کرده است. این اجازه خواهد داد که شما را به کنترل چقدر شما خوردن به آنها سرشار از چربی و کالری است. در حالی که سفارش همبرگر و ساندویچ و جلوگیری از سفارش آنها را با پنیر بیکن و دیگر شیرین, سس و انتخاب کردن برای گندم و یا حبوبات, نان با سبزیجات اضافه شده. با ساندویچ وعده های غذایی را انتخاب کنید و آب میوه یا ماست ساده اگر آنها در دسترس است به جای شیرین یا نوشیدنی های گازدار چیپس و سیب زمینی سرخ کرده. انتخاب غذاهای دریایی و مرغ و یا گوشت قرمز به جای چرب یا گوشت های فرآوری شده.

6. اضافه کردن میوه ها و سبزیجات و غلات سبوس دار

در رستوران فست فود بپرسید اگر سیب زمینی را می توان با جایگزین میوه یا سالاد. منظور اضافی سبزیجات با, پیتزا, ساندویچ و غیره. هندی تایلندی و ژاپنی رستوران ها باید تعداد زیادی از گزینه های گیاهی در دسترس است. همیشه برای انتخاب کردن برنج و گندم ماکارونی گندم و یا حبوبات, نان و چیپس به جای برنج سفید و پاستا یا نان سفید.

7. آگاهی از پرخوری در یک بوفه

بررسی کل بوفه قبل از اینکه شما شروع به پر کردن بشقاب خود را. همیشه شروع با یک سوپ (non-خامه, سوپ based) پر کردن صفحه با سبزیجات; انتخاب کردن برای غیر سرخ شده و چرب کمتر گزینه های. به جای شکر به نوشیدنی های شیرین شده برای انتخاب کردن ساده آب دوغ یا جال jeera. جلوگیری از کره / روغن لادن kulchas, puris, parathas, کره, نان و درخواست دشت گندم rotis. به جای دسر برای برش میوه بشقاب. همیشه صبر کنید برای 5 تا 10 دقیقه قبل از بیرون.

8. آگاه از آنچه شما می خورید در حالی که سفر

در هتل صبحانه بوفه نمی خوردن وعده های بزرگ. یک ترکیب سالم از غذاهای غنی از کربوهیدرات ها و پروتئین ها با برخی از میوه های تازه. ایجاد انتخاب های غذایی سالم در زمان غذا. همیشه نوشیدن مقدار زیادی آب در طول سفر است که به عنوان یکی از جنبه های اغلب نادیده گرفته شده است. بسته میان وعده سالم گزینه های مانند بو makhanas آجیل مانند بادام و گردو و پسته و میوه های خشک مانند خرما anjeer زردآلو و کشمش و غیره برای جلوگیری از ناسالم وعده شگفت انگیزی است. به جای آن از نوشیدن نوشابه های گازدار همیشه برای چک کردن در دسترس بودن آب نارگیل دوغ و غیره. میوه های تازه نیز یک گزینه خوب برای نگه داشتن خود را از غرقه شدن در سرخ شده و دیگر غذاهای ناسالم.

غذای بیرون نمی کند با هر وسیله ای رها از اهداف سلامت خود را. پس از نکات فوق به شما اجازه لذت بردن از غذا خوردن با کمتر گناه و نگه داشتن شما را خوشحال و راضی است. امروز سالم گزینه های در دسترس هستند زمانی که یکی می خواهد به خوردن کردن, اما, این, راهنمایی در مورد چگونه به انتخاب های غذایی مناسب مورد نیاز است. علاوه بر این افراد مراقبت از سلامت خود اهداف امروز ما می بینیم شرکت های سرمایه گذاری در سلامت کارکنان خود را از طریق برنامه های سلامتی شرکت خود را به عنوان مدیران و سایر کارکنان در این زمینه به طور مداوم بر روی بروید. غذا خوردن لازم نیست ناخوشایند کس می تواند آن را لذت بخش با صدای بهداشت با انتخاب درست. همچنین برای برخی از مردم آن را تبدیل به مشکل در برنامه های کاهش وزن و یا کسانی که با شرایط بالینی. اما این به آن معنا نیست که آنها نمی خوردن. امروز گزینه های سالم موجود در رستوران و مواد غذایی کافه ها و انتخاب خوب را می توان در بوفه.

[ad_2]