سنتی مکزیکی و Tex-Mex Barbacoa – آن را نه کباب اما نزدیک با چند تاب

[ad_1]

Barbacoa بسیار محبوب در بسیاری از نقاط مکزیک و ایالات متحده است. متحده نزدیک به مرز دانم barbacoa به عنوان یک گوشت خوشمزه آیتم های موجود تنها در تعطیلات آخر هفته به ویژه روز شنبه وعده غذایی صبحانه. دیگران خوردن barbacoa با نظم بهره گیری از آن در هر زمان و یا هر روز.

پس دقیقا چه barbacoa? آن است که “کباب” در اسپانیایی به عنوان بسیاری بر این باورند. در مرکز مکزیک به این معنی بز یا گوسفند گوشت پیچیده شده در برگ های بزرگ و بو بر روی زغال داغ. در تگزاس و مکزیک دست در مرتع پرورش احشام استفاده می شود گاو سر این برشته روش. در واقع آنها پیچیده سر در برگ (بعد از آن فویل) و دفن آنها در زمین با زغال داغ. رستوران ها بود و حتی به تصویب رسید روش های مشابه از پخت و پز این سر (کبزس).

به عنوان سال رفت و رستوران ها مجبور به ترک دفن سر به دلیل کدهای سلامت. در حال حاضر آنها کباب و بخار سر در کوره ها که در واقع مفید بوده است به رستوران. بسیار بزرگتر از طرفداران گرفته شده میل به این نوع از روش پخت و پز.

به طبخ معتبر barbacoa در خانه آن را به یک رابطه بسیار خوبی را با قصاب و یا کشتار مدیر خانه. اما خوشبختانه برای شما سر یک گاو است که اغلب دور انداخته می شود در بسیاری از نقاط ایالات متحده است. ارتباط خود را با قصاب جلوگیری می کند و اجازه می دهد تا شما را به خرید سر در قیمت های بسیار پایین یا حتی رایگان در برخی از موارد است.

بنابراین هنگامی که شما امن منبع خوبی از گاو سر چگونه شما طبخ این در خانه ؟ یکی از بهترین روش های پخت و پز یک گاو سر barbacoa است به بخار یا کباب آن را در زیادی برقی ترکیه سرخ. آن را کاملا کار می کند و قادر به تولید برخی از بهترین barbacoa از “دفن در خاک” سن.

به دنبال این تکنیک به صورت کامل barbacoa نتایج. این را در حدود 2 پوند گوشت و یا به اندازه کافی برای تغذیه 6 تا 8 گرسنه صبحانه و شام. در حال حاضر نمی شوند و تردید در مورد استفاده از این تکنیک است. شما خواهد بود به انجام این کار به دلیل عشق خود را از غذاهای جالب و barbacoa است که فقط یکی از آنها است.

مواد لازم:

یکی 20 تا 25 پوند گاو, سر, پوست و تمیز

1 فنجان خشک rub (دستور زیر)

2 پیاز نصف کاهش دهد

18″ سنگین آلومینیوم فویل

شستشو سر به خوبی با یک شلنگ. قطع کردن زبان (اگر هنوز وجود دارد), و ذخیره برای دیگری جالب غذا. نم نم خشک مالش بیش از همه سر و جای آن, پیشانی, پایین, در, 18 لیتر سرخ. اگر آن را مناسب و زاویه آن را مناسب است.

اضافه کردن 8 لیوان آب و پیاز را پوشش میدهد. اگر سرخ درب مناسب نیست جای دو ورق گسترده فویل بالای سرخ و مهر و موم آن است.

روشن کردن فر فر را به 350 درجه F. و گرما برای حدود یک ساعت تا آب جوش به سرعت در حال. کاهش حرارت تا 250 درجه و اجازه سر به بخار برای حدود 12 ساعت یا یک شب. گونه گوشت باید به راحتی به جلو و خارج استخوان هنگامی که آن را انجام شده است. در این زمان جلو همه از گوشت و دور انداختن استخوان فک. پس از آن شما پیدا کردن یکی دیگر از تکه بزرگ از گوشت داخل. حذف گوشت و هر گونه دیگر است که هنوز متصل به استخوان.

برش و دور از هر گونه چربی بیش از حد غضروف و یا سیاه شدن گوشت اما نه بیش از تمیز کردن گوشت. این ذرات ریز چربی است که به barbacoa یک بافت منحصر به فرد.

ریز ریز کردن گوشت قرار داده و آن را در یک کاسه. مرطوب آن را با کمی از مایع پخت و پز آن را مرطوب نگه دارید. بلافاصله خدمت به عنوان یک پر برای گرم آرد ذرت یا ذرت. چاشنی زدن با انتخاب خود را از موارد زیر, و یا اضافه کردن خود شما.

مالش خشک, دستور:

3 قاشق غذا خوری نمک

1/4 فنجان پودر فلفل قرمز

1 قاشق غذا خوری پودر سیر

1 قاشق غذا خوری پیاز

مخلوط همه مواد تشکیل دهنده با هم.

Garnishes:

آهک چهارم

پیاز خرد شده

گشنیز تازه خرد شده

مورد علاقه خود را سالسا

[ad_2]