[ad_1]

برنج دوست داشت و مورد استفاده در سراسر جهان است. من متولد فیلیپین و برنج است که به یک جزء اصلی در هر وعده غذا. آن است که یک جزء اصلی در ژاپن و چین و هند و تقریبا تمام آسیا و جزایر اقیانوس آرام (هاوایی و اندونزی و غیره). بسیاری از وعده های غذایی در اسپانیا و آمریکای جنوبی و مرکزی با استفاده از برنج به عنوان وعده غذایی اصلی یا یک همراهی برای غذای اصلی. همچنین به طور گسترده ای مورد استفاده در قاره آفریقا است. من حتی کشف و استفاده از آن در آلمان و فرانسه است.

آن را می توان به عنوان غذای اصلی یا به عنوان یک غذای جانبی است که مکمل غذای اصلی. شما همچنین می توانید آن را به عنوان یک کویر داغ و یا سرد با برنج به عنوان مواد تشکیل دهنده اصلی. آن می تواند یک میان وعده غذایی که بچه ها را بخورید بدون اینکه متوجه آن است که خسته کننده برنج آنها با بهره گیری از. هنگامی که شما در نظر گرفتن امکانات برنج – آن را به طور ناگهانی می شود آسان تر برای تصمیم گیری خود را.

من عاشق برنج شده اند و خوردن آن را بیشتر از زندگی من است. من حتی من ایجاد یک وبلاگ در حالی که کمی به عقب است که اجازه می دهد تا برای به اشتراک گذاشتن دستور العمل های من ایجاد شده با استفاده از این منبع غذایی. برای من آن است که یک محصول طبیعی است که من می توانید تمام وعده های غذایی در اطراف بدون انجام این ایده از برنج.

برنج همه کاره اصلی که می آید در اشکال و رنگ های مختلف و بسیار آسان برای آماده سازی. وجود دارد بسیاری از راه های آماده سازی و همچنین استفاده از پخت و پز مختلف پیاده سازی. من در بر داشت راحت ترین و ساده ترین راه این است که یک پلوپز برقی.

وجود دارد بیش از 120,000 ارقام برنج. این منجر به امکانات بی پایان. هر کس حق دارد آشنا با دانه بلند برنج سفید اغلب در خدمت بخار و بی پیرایه به عنوان یک ظرف سمت – اما نیز وجود دارد که در کوتاه دانه برنج با استفاده حلوای سوشی و خوش طعم غذاهای برنج چسبناک; برنج باسماتی هندی با آن متمایز عطر و طعم است که ایده آل با ادویه کاری; تایلندی برنج معطر به آرامی معطر و ایده آل با غذاهای تند و ارباریو – ایتالیایی برنج که آشپز به یک خامه و لوکس risotto. وجود دارد سیاه و وحشی برنج جذاب مخلوط با برنج سفید و نمایشی استفاده می شود خود را در آن; و قهوه ای یا پوست برنج که دارای یک دیوانه و طعم و بافت جویدنی و باعث می شود یک پایه برای یک سالاد. هنگامی که زمین به آرد آن است که حتی مورد استفاده در پخت و در ایجاد رشته فرنگی.

برنج ایده آل آشپزخانه item – نگهداری در جای خشک و خنک آن دارای عمر مفید طولانی. می توانید آن را سریع اواسط هفته شام سالاد رنگارنگ برای یک پیک نیک و یا ظریف مهمانی شام – سعی کنید پایگاه کل یک وعده غذایی در انواع مختلف برنج. وجود دارد در حال آشپزی است که خاص به غذاهای برنج و همچنین وب سایت ها و وبلاگ ها. چک کردن آنها را برای صدها امکان پذیر است و با استفاده از دستور العمل و شما بیش از حد خواهد شد در دام برنج به عنوان من هستم برای همیشه لطفا برای!

من لذت بردن از سرگرم کننده و به اشتراک گذاری دستور العمل های من با دوستان نزدیک و آشنایان. من همیشه می خواستم برای نوشتن یک کتاب آشپزی پیدا کرده اند که به اشتراک گذاری دستور العمل های من و تجربیات از طریق وبلاگ من را فراهم می کند که فرصت.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *