استرالیا شراب سفید انواع

[ad_1]

وقتی که می آید به شراب استرالیا نباید نادیده گرفته, آن را به عنوان 4th بزرگترین شراب تولید کننده و صادر کننده در جهان است. حدود 750 میلیون لیتر شراب استرالیا به پایان می رسد تا در بازار بین المللی و بازار محلی نیز قوی است. استرالیایی, عشق, مصرف شراب و 530 میلیون لیتر مصرف شده است هر سال با شراب سفید بودن محبوب ترین در 50 ٪ و پس از شراب قرمز در 35 درصد است.

عملا هر دولت استرالیا تولید شراب با مناطقی مانند جنوب استرالیا در آدلاید هیلز, Western Australia رودخانه مارگارت و ولز جنوبی جدید ” شکارچی دره به عنوان برخی از شراب در حال رشد مناطق. همه تا استرالیا حدود 60 مناطق که به طور کامل تعیین شده برای رشد انگور و شراب که در مورد پوشش 160,000 هکتار از زمین های مناطق اصلی واقع در بخش جنوبی که در آن هوا سردتر است.

وقتی که می آید به انگور و شراب گونه های کاملا چند وجود دارد که در زیر لیست ارائه محبوب ترین انواع انگور و شراب این مناطق تولید:

SAUVIGNON بلان

Sauvignon بلان سفید انگور, انواع, با, نور, سبز پوست. در اصل این انگور آمده از بوردو, یک منطقه در, فرانسه, که از آن گسترش در سراسر جهان است. آب و هوا می تواند تاثیر عطر و طعم از این انگور که محدوده بین چمنی و یادداشت های عجیب و غریب. شراب ساخته شده از این انگور تازه و ترد و ظریف بودن و همراهی مناسب برای پنیر و یکی از معدود شراب است که می تواند در خدمت سوشی.

Phil jackson

این نوع دیگری از انگور سفید انواع مختلفی است که می آید از پرتغال که عمدتا کاشته شده در مادیرا. این شناخته شده بودن غنی از قند و شکر در مقایسه با دیگر سفید انگور, انواع بنابراین طعم شراب نیز شیرین تر است. در استرالیا Verhelho مشهور است برای آن پیچ امین الدوله و آهک طعم و تمایل به دریافت یک بافت چرب, هنگامی که آن شروع می شود پیری است.

SEMILLON

یک نوع از انگور سفید با طلایی پوست Semillon معمولا در فرانسه و استرالیا است. این انواع انگور است که به خوبی شناخته شده برای این واقعیت است که آن را به تولید شیرین و خشک شراب با citrusy عطر از لیمو یا سیب سبز.

CHARDONNAY

این یک سفید انواع انگور که سرچشمه از کبود منطقه از فرانسه معروف برای شراب خود را. همه کاره بودن آن و طعم به علاوه اهمیت آن برای ساخت شراب ساخته شده Chardonnay قدردانی و کشت در سراسر جهان است. در مکان های گرم مانند استرالیا و بدن از Chardonnay شراب تمایل به جای اسیدی با عطر و طعم میوه ای از گلابی و آلو یا سیب.

شراب سفید

شراب سفید سفید انگور از نوع اصل آلمان. آن است که بسیار در نظر گرفته چرا که این امر منجر به تولید بسیار معطر انگور. عطر و طعم آن است که به جای گل و بلبل تقریبا مثل یک عطر اگر چه در استرالیا آن را نیز citrusy طعم و مزه شبیه به آهک.

PINOT GRIS – PINOT GRIGIO

Pinot Gris یا Pinot Grigio سفید انواع Pinot نوآر. میوه ها باید آبی مایل به خاکستری رنگ که توضیح می دهد که نام. شراب تولید شده از این نوع از انگور دارای یک تنوع از رنگ ها اعم از درخشان طلا به مسی سایه و حتی یک سایه نرم اگر صورتی. آن است که قدردانی خود را برای نور بدن و نه طعم تند.

[ad_2]